Feng shui analýza prostoru

21.01.2012 21:07

Nabízím Vám  Feng shui poradenství. Absolvovala jsem studium Feng shui, čínské astrologie a kosmologie na bázi Ham Yu v Centru harmonického života BYU pod vedením manželů Černákových.

Feng shui je tisíce let staré, velmi rozsáhlé a do detailu propracované čínské umění zabývající se působením energií a objektů v prostoru. Umožňuje harmonizovat životní prostor, v kterém se pohybujeme a tím zlepšit kvalitu našeho života.
Pomocí Feng shui je možné vytvořit harmonické životní prostředí - pro bydlení, práci či jiné účely.
Jde především o nastolení rovnováhy v našem životě, o přirozené splynutí s naším okolím a o to, abychom byli schopni žít v naprosté harmonii. Kolikrát je potřeba udělat změny ve svém okolí, aby se přirozeně pohnulo i něco v nás a často je to i naopak, pohneme něčím v sobě a pak je v pořádku udělat změny i kolem sebe.
Mnoho z nás touží po změně, ale je někdy těžké k ní vykročit. A pak stačí pohnout maličkostí a věci se dějí, ať už k tomuto posunu dojde uvnitř nás nebo v našem nejbližším okolí. Často nám k této změně dopomůže, pokud si vytvoříme krásný a harmonický domov, kde se budete cítit co nejlépe.
Prostředí, které nás bude naplňovat pocitem spokojenosti, nabíjet pozitivní energií a kde se budeme cítit opravdu doma.
Jakousi oázu klidu, bezpečí a harmonie.
Někdy je dobré si uvědomit, jestli je v našem životě, něco, u čeho máme opakovaně pocit, že je těžké s tím hnout - finanční situace, rodinné a partnerské vztahy, nepříznivá zdravotní situace, těžkosti v zaměstnání či podnikání, vnitřní nepohoda či vyčerpání. Pokud ano, potom harmonický prostor kolem nás může pomoci nastolit i v rovnováhu uvnitř nás a danou situaci pomoci zlepšit.

Daniela Sejkorová, Mobil: 722 968 108, e-mail: daniela.sejkorova@centrum.cz